`

GEDEM als Mitjans de Comunicació

8 DE DESEMBRE, 2014

Diari ara.cat

"Veritats i mentides sobre les migracions" (Andreu Domingo, Investigador principal del GEDEM y sots-director del Centre d'Estudis Demogràfics) 

  

18 DE DESEMBRE, 2014

CATALUNYA RÀDIO

Presentació del nou llibre d'Andreu Domingo "Catalunya al Mirall de la immigració. Demografia i identitat nacional" al programa L'Oracle.

 

7 DE DESEMBRE, 2014

Diari ara.cat

"Catalunya, nació d'immigrants" (Andreu Domingo, Investigador principal del GEDEM y sots-director del Centre d'Estudis Demogràfics)  

  

17 DE NOVEMBRE, 2014

CCCB (Centre de Cultural Contemporània de Barcelona)

Presentació i debat al voltant del nou llibre d'Andreu Domingo "Catalunya al Mirall de la immigració. Demografia i identitat nacional".

 

8 DE NOVEMBRE, 2014

El Pais

Judit Carreras escriu sobre el darrer llibre d'Andreu Domingo "Catalunya al mirall de la immigració. Demografia i identitat nacional".

 

30 DE OCTUBRE, 2014

Divendres de TV3

Parlem amb Andreu Domingo (sot-director del Centre d'Estudis Demogràfics) sobre com serà Catalunya a l'any 2050.

 

20 DE SETEMBRE 2014

Ara.cat - Entrevista de Carles Capdevila a Andreu Domingo

Carles Capdevila entrevista a Andreu Domingo, autor de "Catalunya al mirall de la immigració. Demografia i identitat nacional".

 

14 DE MAIG 2014

Europa abierta - Inmigración: Europa corre el riesgo de convertirse en una fortaleza

La inmigración es el gran asunto que abordamos en Europa abierta. Lo hacemos con el profesor Andreu Domingo, subdirector del Centro de Estudios Demográficos de Barcelona, quien reconoce que es necesario un control de la inmigración pero Europa corre el riesgo de convertirse en una fortaleza. También asegura que es erróneo el planteamiento de que los inmigrantes irregulares que han llegado a España en los últimos años tenían como destino otros países europeos.

  

16 DE MARÇ DE 2014

Diari ara.cat

"L’empremta de Candel" (Andreu Domingo, Investigador principal del GEDEM y sots-director del Centre d'Estudis Demogràfics) 

  

25 DE JUNY DE 2013

La Vanguardia

No hay guetos en Catalunya (por Josep Playà Maset)

  

DIVERSITAT POBLACIONAL
VULNERABILITAT i 
RESILIÈNCIA